Voetbalwedstrijden kijken in hotels

Veel voetbalfans die niet naar een stadion kunnen gaan willen toch graag de wedstrijden bekijken vanuit hotels. De beste hotels waar dit kan staan in dit artikel genoemd. Door de gunstige ligging kan je gemakkelijk naar een stadion.

1. Spa Sport Hotel Zuiver

Dit hotel ligt aan de rand van het bos in Amsterdam. Je kan in dit hotel terecht voor rust, ontspanning en sport. Je kunt hier tennissen, squashen of fitnessen of een wellness arrangement boeken. Het hotel ligt vlakbij het centrum van Amsterdam, waardoor je goed kunt genieten van de winkels, restaurants en bezienswaardigheden die Amsterdam te bieden heeft. Dit hotel is uitermate geschikt om voetbalwedstrijden of andere evenementen live te kunnen kijken.

2. Grand Hotel Downtown Amsterdam

Dit 4 sterren hotel is gelegen in hartje Amsterdam, op 10 minuten afstand van het Leidseplein. Het ligt vlakbij het Voldelpark en het Museumplein. De beste plek om te verblijven voor een bezoek aan Amsterdam. Het hotel is goed te bereiken per openbaar vervoer. Ze heeft 46 modern ingerichte kamers. De Penthouses zijn op de bovenste verdieping en hebben een dakterras. Het hotel organiseert diverse uitstapjes en arrangementen. Ook voor het bekijken van evenementen en sportwedstrijden zit je hier goed. Niet alleen in het hotel zelf, maar ook omdat de ligging gunstig is.

3. Ambassade hotel

Dit hotel ligt vlakbij de Amsterdamse kanalen en heeft 56 kamers. Het hotel is op loopafstand van de musea, winkelcentra en historische bezienswaardigheden. vijf redenen om te verblijven in dit hotel zijn, het ligt midden in hartje Amsterdam, het heeft 56 prachtige 17e eeuwse kamers met uitzicht op het kanaal. Het hotel heeft een prachtige collectie van kunst en literatuur verspreid door het hele hotel. In het mooie restaurant kun je heerlijk eten en je kunt hier een goede service verwachten.

4. Hotel Estherea

Dit hotel is gelegen in een rij van 17e eeuwse gebouwen aan de Singel van Amsterdam. Hij staat op de lijst van UNESCO Wereld Monumenten sinds 2010. De Dam, het centrale station en het winkelcentrum, musea, theaters en het uitgaansleven zijn allemaal op loopafstand te bereiken. Het interieur bestaat uit wollen tapijten en kleden, kristallen kandelaars, mooi behang, bloemen, planten en vissen. Een heerlijk verblijf om naar sportwedstrijden en voetbalevenementen te kijken. Ook als je niet naar het stadion kan of wil gaan kun je in dit hotel goed terecht. Maar ook omdat alles binnen loopafstand is, kun je ook in een café naar een voetbalwedstrijd kijken op de televisie.

5. Mauro Mansion

Dit is een klein hotel met maar 9 kamers, die allemaal verschillend zijn ingericht. Dit hotel is niet geschikt voor kinderen onder de 12 jaar of groepen groter dan 4 personen. Het hotel is gelegen in een 16e eeuws gebouw, midden in het historische centrum. Het ligt midden tussen twee middeleeuwse stadspoorten. De kamers zijn luxe ingericht.

Gokken

Een kansje wagen om je inzet te vergroten bij kansspellen en gokspellen doe je bij een van de casino’s van Nederland. Er zijn speeltafels en automaten waar je mee kan spelen met een bepaald bedrag aan inleg. Wie weet verdien je je inzet terug.